Permanente make-up

Permanente make-up

Wake up

with make-up


Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens het sporten, wanneer u op vakantie bent, uit zee of zwembad komt, als u 's morgens uit bed stapt, of door weer en wind, uw permanente make-up blijft steeds op zijn plaats. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

Het aanbrengen

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Wat niet geheel hetzelfde is als tatoeëren, de apperatuur als ook de samenstelling van de pigmenten en de technieken zijn totaal verschillend. Permanente make-up wordt minder diep in de huid aangebracht en wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.


Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmantatie vakkundig gebeurt. Bij Lizzy's weldoening bent u in goede handen, uw specialiste heeft een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen, uw garantie voor kwaliteit.


Uw specialiste werkt met een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De computeraansturing kan de naaldfrequentie tot op 0,01 seconde nauwkeurig aangeven. Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne-, Arbeidsomstandig-heden- en Mileucode wordt bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden. Mede hiedoor kunt u ervan ver-zekerd zijn dat permanente make-up volledig veilig is.

Wacht niet langer om er altijd opgemaakt uit te zien

Contacteer ons voor meer informatie of om een afspraak te maken.

FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN

HOE LANG BLIJFT PERMANENTE MAKE-UP ZITTEN?

In het algemeen blijft permanente make-up altijd aanwezig. De intentsiteit van uw permanente make-up kan in de loop der tijd wel licht vervagen. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon.

IS HET EINDRESULTAAT METEEN ZICHTBAAR?

Nee. De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van circa 3 tot 5 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.

DOET HET PIJN?

Nee. Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Dankzij de niewste computergestuurde apparatuur waar wij mee werken (eventueel in combinatie met een verdovingscrème) kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.

HOE LANG DUURT EEN BEHANDELING?

Over het algemeen duurt een behandeling allesomvattend ongeveer anderhalf uur. Eerst vindt een voorgesprek plaats om uw wensen te bespreken en verantwoord advies te geven. Daarna volgt het voortekenen en de kleurkeuze, pas als dit naar wens is start de eigenlijke pigmentatie.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet en contacteer ons gerust. Ontdek tevens onze prijslijst of maak direct een afspraak voor een van onze  behandelingen. Tot snel!