Permanente ontharing

Permanente ontharing

Wake up

with make-up


Met permanente ontharing kunt u voorgoed afscheid nemen van ongewenste haargroei. Of u nu sport, op vakantie bent, uit zee of het zwembad komt, 's ochtends uit bed stapt of blootgesteld wordt aan weer en wind, uw huid blijft altijd glad en haarvrij. Bespaar dagelijks kostbare tijd doordat scheren, waxen of epileren tot het verleden behoren. Kies voor een zorgeloze en langdurig gladde huid met permanente ontharing!

Hoe werkt het?

Permanente ontharing is een innovatieve en effectieve methode om ongewenste haargroei op een veilige en duurzame manier te verwijderen. 


Met behulp van hoogwaardige laserapparatuur wordt lichtenergie in de haarzakjes geabsorbeerd, waardoor de haarzakjes geleidelijk worden beschadigd en de groei van nieuwe haren wordt voorkomen. Deze behandeling is geschikt voor verschillende huidtypes en kan worden toegepast op verschillende lichaamsdelen, waaronder benen, armen, oksels, bikinilijn en gezicht.


De experts bij e-Med Laser zorgen voor een professionele en persoonlijke aanpak, waarbij de nadruk ligt op comfort en veiligheid. Met permanente ontharing hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over dagelijkse ontharingsroutines en kunt u genieten van een langdurig gladde en haarvrije huid.


Wacht niet langer om er altijd verzorgd uit te zien

Contacteer ons voor meer informatie of om een afspraak te maken.

FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN

IS PERMANENTE ONTHARING GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPES?

Ja, bij e-Med Laser is permanente ontharing geschikt voor diverse huidtypes. Dankzij geavanceerde technologieën en expertise kunnen ze veilig en effectief behandelingen uitvoeren op verschillende huidskleuren.

HOE VERLOOPT EEN BEHANDELING VOOR PERMANENTE ONTHARING?

Tijdens een permanente ontharingsbehandeling bij e-Med Laser wordt de te behandelen zone gekoeld voor comfort en veiligheid. Vervolgens wordt de laser op het gebied gericht, waarbij de lichtpulsen het haarzakje beschadigen. De duur van de behandeling hangt af van het te behandelen gebied en het huidtype van de cliënt. Herhaalde sessies zijn meestal nodig om optimale resultaten te bereiken.

HOE WERKT PERMANENTE ONTHARING BIJ E-MED LASER?

Bij e-Med Laser wordt permanente ontharing uitgevoerd met geavanceerde laserapparatuur. De laser zendt gecontroleerde lichtenergie uit, die door het pigment in de haarzakjes wordt geabsorbeerd. Dit beschadigt de haarzakjes en voorkomt verdere haargroei, wat resulteert in een langdurig gladde huid.

OP WELKE DELEN VAN HET LICHAAM KAN PERMANENTE ONTHARING WORDEN TOEGEPAST?

Op welke delen van het lichaam kan permanente ontharing worden toegepast?Permanente ontharing bij e-Med Laser kan worden toegepast op verschillende delen van het lichaam, waaronder de benen, armen, oksels, bikinilijn en het gezicht. Dit biedt veelzijdige mogelijkheden om ongewenste haargroei aan te pakken.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet en contacteer ons gerust. Ontdek tevens onze prijslijst of maak direct een afspraak voor een van onze  behandelingen. Tot snel!